Еко дрон патрола

December 15, 2021

ЈАВЕН ПОВИК за изразување на интерес за вклучување на сите засегнати страни за успешно имплементирање на проектната акција во рамки на проектот

Проект: “ЕКО ДРОН ПАТРОЛА (Еко Патрола со безпилотно возило) – Дигитална […]
December 14, 2021

Проект ЕКО ДРОН ПАТРОЛА

Фондацијата за развој на мали и средни претпријатија Куманово преку програмaта […]