Сегашни Проекти

December 15, 2021

ЈАВЕН ПОВИК за изразување на интерес за вклучување на сите засегнати страни за успешно имплементирање на проектната акција во рамки на проектот

Проект: “ЕКО ДРОН ПАТРОЛА (Еко Патрола со безпилотно возило) – Дигитална […]
December 14, 2021

Проект ЕКО ДРОН ПАТРОЛА

Фондацијата за развој на мали и средни претпријатија Куманово преку програмaта […]
April 25, 2018

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКИ

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКИ: ЗГОЛЕМЕНИ КАПАЦИТЕТИ ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ, […]
April 20, 2018

ПОВИК ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА УЧЕСТВО ВО АКТИВНОСТИТЕ НА ПРОЕКТОТ: “ИНОВАЦИСКИ ЦЕНТАР: КОМПАРАТИВНА ПРЕДНОСТ ЗА ПОГОЛЕМА КОНКУРЕНТНОСТ”

ПОВИК ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА УЧЕСТВО ВО АКТИВНОСТИТЕ НА ПРОЕКТОТ: […]